spalatorie covoare ploiesti

Găsește cea mai bună spălătorie de covoare pentru casa ta în 2021– Partea I

Când erai mică, nu-i așa că aveai mobilă care părea ca nu își găsește locul în sufragerie? Și nu-i așa că nu era nicio spălătorie de covoare în oraș?

Pe vremea aceea nu știa nimeni ce înseamna Feng Shui, așa că în mod clar mama încerca să ascundă ceva în speranța că nu se va afla vreodată …

Acea mobilă acoperea de fapt o pată de vin pe covor. O amintire de la un oaspete prea vesel care fusese la petrecerea de Anul Nou.

Toată lumea are o pată pe covor care trebuie curățată. Poate că e de la copii sau de la cățelușul pe care l-ai adus acasă…

Din fericire trăim într-o perioadă în care este ușor și ieftin să ne curățăm covoarele la o spălătorie specializată. După cum știe fiecare gopodină, copiii, oaspeții prea veseli și covoarele de culoare deschisă nu fac casă bună.

Fie că este vorba de câteva pete pe care dorești să le cureți, fie de suprafețe mai mari de pe covor care au probleme, o spălătorie de covoare știe cum să trateze aceste probleme eficient și rapid.

Când vrei să suni la o curațătorie de covoare, este bine să cunoști toate informațiile.

Ce metode de curățare a covoarelor ar trebui să alegi?

Te surprinde să afli că există mai multe metode de curățare a covoarelor?

Există avantaje și dezavantaje ale fiecăreia, deci este o idee bună să te familiarizezi cu fiecare metodă ca să o alegi pe cea mai bună pentru situația ta.

Detergent pentru covoare standard vs. eco

Un prim factor care trebuie luat în considerare este dacă dorești un detergent pentru covoare eco sau unul convențional. Detergenții convenționali sunt de departe cei mai folosiți și cei mai ieftini. Pe de altă parte, detergenții ecologici curăță la fel de bine. Ei sunt, de asemenea, mai buni pentru sănătatea familiei și a animalelor de companie prin utilizarea ingredientelor sigure și biodegradabile.

Cu tendința în creștere către o viață naturală și ecologică, există un număr tot mai mare de spălătorii de covoare care folosesc aceste metode ecologice. Mai ales în orașe precum Ploieștiul, cu multă atenție în ceea ce privește viața sănătoasă.

Dorești curățarea eco a covoarelor tale? Dă-ne un telefon la 0732440052 și află oferta noastră!

Curățarea covoarelor cu abur

Aceasta este o metodă de extracție pe care probabil o cunoști.

Covorul este tratat în prealabil cu o substanță chimică care transformă în lichid uleiul și substanțele pe bază de ulei care au pătat covorul.

Aparatul de curățat covoare apoi incălzeste apa pana aproape de fierbere și o injectează în covor sub presiune. După cincisprezece minute, lichidul este aspirat.

firma spalat covoare ploiesti

Unul dintre avantajele curățării cu abur este scoaterea mizeriei din covor.

 Alte avantaje:

  • Permite utilizarea presiunilor mari, a temperaturilor și a concentratelor chimice
  • Necesită un timp mai lung pentru ca solvenții de curățare să reacționeze

Curățarea cu abur este cea mai obișnuită metodă. Dar nimic nu este fără dezavantaje …

  • Este nevoie de un timp destul de lung de uscare, deși acest lucru poate fi redus cu echipamentul potrivit.
  • Deoarece o curățare eficientă cu abur necesită echipamente specializate, serviciul acesta poate fi una dintre metodele mai costisitoare.

Curățarea covoarelor cu absorbante

Această metodă de curățare a covoarelor este, de obicei, folosită pentru întreținerea ușoară, de rutină, a covoarelor normale.

După aspirarea covorului, pe acesta se pulverizează o soluție chimică cu un pulverizator electric sau o pompă de mână. Se lasă această soluție să acționeze asupra covorului. Apoi, cu o mașină de podea rotativă cu un tampon absorbant plasat pe blocul său de acționare se saturează fibrele covoarelor cu soluția. Aceasta acționează și scoate murdăria care este îndepărtată ulterior.

Această metodă ieftină este, de asemenea, simplă și rapidă și poate oferi rezultate excelente pe covoare care sunt doar ușor murdare.

Dar, dacă mergi la o firmă de spălat covoare, probabil vei dori să ai un covor mult mai curat.

Dezavantajele includ:

  • Incapacitatea soluției de a pătrunde adânc în covor, deoarece poate curăța doar o treime din fibrele covoarelor.
  • Pot rămâne substanțele chimice și murdăria în fundul fibrelor covoarelor.

 

Dacă ești în Ploiești, dă-ne un telefon să primești o ofertă gratuită. În caz contrar, asigură-te ca ai găsit o firmă de curățat covoare cu reputație bună.

Citește parte a doua a acestui articol aici!

NEXT

Găsește cea mai bună spălătorie de covoare pentru casa ta în 2021– Partea a II-a

WRITTEN BY:

Content Manager în sprijinul profesioniștilor care doresc să devină cunoscuți în mediul online și să găsească cei mai buni clienți pentru afacerea lor. Cu ajutorul magiei SEO și a strategiei editoriale, website-ul tău ajunge pe primele locuri în căutarile pe Google. Te aștept să îți povestesc mai multe!

LEAVE A COMMENT

Top