spalatorie covoare

Găsește cea mai bună spălătorie de covoare pentru casa ta în 2021– Partea a II-a

Curățarea uscată a covoarelor cu tehologie de încapsulare – ce este încapsularea?

Există câteva metode de curățare uscată a covoarelor folosite la o spălătorie de covoare. Încapsularea este o metodă modernă de curățare a covorului, introdusă pentru prima dată în anii 1990, și este mai eficientă decât metodele anterioare de curățare uscată.

În cadrul acestei metode de curățare cu pulbere uscată, se amestecă solvenți speciali și agenți de curățare cu o pulbere și se răspândesc pe covor. Apoi, mașina introduce aceste substanțe în fibrele covoarelor iar pulberea absoarbe murdăria. Covoarele se aspiră împreună cu pulberea care a absorbit mizeria.

Cu tehnica de încapsulare, se folosesc compuși care absorb literalmente mizeria și alte particule. Cu această metodă, covoarele se usucă rapid, folosindu-se mai puțină apă și mai puțină energie ca în cazul altor metode.

Sună acum la 0732440052 să primești o ofertă specială pentru curățarea covorului tău!  

Reputația unei spălătorii de covoare este totul

spalat covoare

Dacă nu ești familiarizată cu procesele de curățare a covoarelor, poți deveni victima unor spălătorii de covoare fără scrupule.

Și, în unele cazuri, poate dura săptămâni întregi până să observi că nu au acordat atenția cuvenită covorului tău.

Deci, cum te poți proteja?

Cum poți găsi o firmă de curățat covoare cu reputație bună?

În primul rând, poți vedea ce spun clienții pe internet despre firmele de curățat covoare, chiar și pe pagina oficială a firmei pe Facebook. În domeniu nu există standarde industriale sau autorizații pentru curățarea covorului cum există pentru alte servicii, deci părerile clientilor sunt cel mai bun mod de a verifica o firmă care oferă astfel de servicii în Ploiești înainte să apelezi la aceasta.

La ce să fii atentă

Fiecare spălatorie de covoare se laudă că metodele sale de curățare a covorului sunt cele mai bune și că oferă servicii incredibile.

Nu avea întotdeauna încredere în ceea ce spune un reprezentant al firmei sau un website de spălat covoare.

Iată la ce să fii atentă ca să te asiguri ca spălatoria de covoare pe care vrei să o alegi este in regulă:

  • Afirmații înșelătoare– Ferește-te de spălătoriile de covoare care spun că au aprobări sau echipamente “exclusiviste”. Într-o reclamă, o firmă de curățat covoare susținea că are aprobarea exclusivă a unei mari companii furnizoare de echipamente in domeniu și a făcut să pară că are echipament special de curățat covoare de la firma respectivă.
  • În realitate, acea firmă indică faptul că cea mai bună curățare posibilă a covoarelor se face prin metoda extracției, după cum se menționa în buletinele tehnice și instrucțiunile de curățare a covoarelor. Întrucât cele mai multe firme profesionale de curățat covoare utilizează această metodă de curățare a covoarelor, orice companie care spune că echipamentul său are o aprobare specială face o afirmație înșelătoare.
  • Mascarea procesului de spălat covoare– un profesionist nu are o problemă să vorbească deschis despre procesele de spălare a covoarelor și echipamentele pe care le folosește. Atunci când o firmă de spălat covoare se laudă cu procesul său unic de curățare și cât de diferit este de alte metode de curățare a covoarelor, dar în realitate este același proces pe care multe firme îl folosesc, poate e bine să te gândești de două ori la angajarea acelei firme.
  • Această afirmație înșelătoare încearcă să te facă să crezi că firma folosește o modalitate nouă și specială de curățat covoare, cum ar fi, de exemplu, un nou proces revoluționar, cu spumă uscată. care de fapt se folosește de 30 de ani.

Vezi aici lista noastră de prețuri!

  • Mărturii misterioase – Când o firmă de curățare a covoarelor include referințe extraordinare ale unor persoane care nu își dau numele, poți să fii sigură că acestea sunt reale? De fapt, o mulțime de clienți mulțumiți sunt bucuroși să își dea numele în cadrul unei recenzii. Atunci când vezi referințe generice, acestea sunt de fapt false.
  • Vehicule și îmbrăcăminte– desi există multe firme de curățat covoare care își fac bine treaba, trebuie să fii atentă la modul în care se prezintă ca profesioniști. Au o mașină inscripționată cu datele firmei? Au imbrăcăminte de lucru adecvată?

servicii ploiesti

  • Vehicule murdare / uzate și aspect personal neîngrijit– Dacă firma nu se preocupă de aspectul său, nu va avea grijă nici de covoarele tale. Spre deosebire de cineva care muncește într-un domeniu murdar, cum ar fi cel al instalațiilor sanitare, un curățitor de covoare ar trebui să fie curat și să aibă un aspect îngrijit … altminteri nici covorul tău nu va arăta curat și îngrijit.
  • Un preț unic sau o ofertă fără detalii– O firmă serioasă de curățat covoare te întreabă întotdeauna despre mărimea covorului de curățat, starea covoarelor și a oricăror pete, poate chiar despre tipul de covor pe care îl ai și dacă preferi un anumit tip de detergent, de exemplu. Dacă firma are doar un preț unic sau nu este interesată de detalii, fii atentă! Înseamnă că fie face muncă de mântuială, fie s-ar putea să te coste mai mult!

Atunci când spălatoriile de covoare se folosesc de publicitate înșelătoare pentru a atrage clienții, cu siguranță trebuie să te îndoiești de serviciile și calitatea acestestora. Lipsa integritații și a onestității în afaceri în 2019 reprezintă un mare semn de întrebare.

 

Citește prima parte a acestui articol aici și află căte metode de curațat covoare există!

PREV

Găsește cea mai bună spălătorie de covoare pentru casa ta în 2021– Partea I

NEXT

Spălătorie de Covoare în Ploiești Rudului

WRITTEN BY:

Content Manager în sprijinul profesioniștilor care doresc să devină cunoscuți în mediul online și să găsească cei mai buni clienți pentru afacerea lor. Cu ajutorul magiei SEO și a strategiei editoriale, website-ul tău ajunge pe primele locuri în căutarile pe Google. Te aștept să îți povestesc mai multe!

LEAVE A COMMENT

Top