Despre noi

Home  |  Despre noi

Spălătoria automată de covoare Iacomoz Ploiești – din 2010 la dispoziția dumneavoastră!

Atunci când vine vorba de cele mai bune servicii de curățare și spălare a covoarelor, Spălătoria Iacomoz este cea la care trebuie să apelați în Ploiești. Vă oferim mult mai mult decât doar curățarea covoarelor, deoarece suntem o companie de servicii complete de curățătorie covoare și mochete, festonare covoare și mochete, curățătorie haine, aspirare și periere covoare.

CINE SUNTEM

Spălătoria Iacomoz este una dintre cele mai importante firme de curățare a covoarelor din Ploiești, dintr-un motiv foarte bun. Tehnicienii noștri profesioniști au ani de experiență în curățarea covoarelor. În plus, avem cele mai noi utilaje și echipamente pentru a oferi cele mai bune servicii atunci când vine vorba de curățenia casei tale. Ne mândrim cu singurul batator si desprăfuitor automat din România cu o linie tehnologica automata pentru baterea, aspirarea și perierea covoarelor.

SERVICIILE NOASTRE

Vă oferim o serie de servicii concepute pentru curățarea corespunzătoare a covoarelor.

  • Curățarea covoarelor
  • Spălarea covoarelor
  • Baterea covoarelor
  • Aspirarea covoarelor
  • Perierea covoarelor
  • Ridicarea covoarelor de la domiciliu

Servicii suplimentere:

  • Festonarea covoarelor
  • Curațarea hainelor

Folosim produse ecologice care vă protejează pe dvs., familia și animalele de companie.

Serviciile noastre sunt dedicate confortului locuinței dvs., astfel încât să fie curățată și igienizată corespunzător, reducând considerabil efectele inhalării aerului cu praf din interior.

PROMISIUNEA NOASTRĂ

Pe lângă experiența, echipamentul și dedicația noastră, avem și un personal prietenos, amabil, care vă va răspunde la apel, vă va descrie serviciile noastre și vă va răspunde la întrebări. Reputația noastră este bazată pe furnizarea celor mai bune servicii pentru clienți. Înțelegînd că reputația noastră este la fel de importantă ca și clienții pe care îi servim, motto-ul nostru este: “Calitatea – cea mai bună reclamă.”

Deci, apelați la Spălătoria Iacomoz atunci când aveți nevoie de curățarea și spălarea covoarelor. Vă oferim tot ce este mai bun când vine vorba de confortul casei dvs. la prețuri mici și competitive, concepute pentru a se potrivi bugetului dvs.

Vă așteptăm să ne sunați astăzi și să cunoașteți curățătorii de covoare de la Iacomoz!

Top